top of page

Taller Creativo: Collage i objet trové


Creant junts: coneix el collage i la màgia que amaguen els objectes. Alejandra Vicuña. Artista. Artterapeuta. Col·laboradora Idecart. En aquest vídeo es presenten les tècniques del collage i els objectes trobats (object trouvé) explicant el seu context i principals representants per a reflexionar sobre la motivació creativa d'aquests moviments artístics. També s'ofereixen exercicis pràctics per a motivar la curiositat, imaginació i la creació de projectes personals propis i el desenvolupament creatiu.

Enllaç al taller: https://youtu.be/RRVSmo47epc

Art i Ment està destinat a un públic molt jove, consisteix en tallers d'art destinats a xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys. Aquests tallers s'han dut a terme per reconeguts artterapeutes i musicoterapeutes. L'objectiu d'aquests tallers és generar destreses, despertar sensibilitats i provocar emocions a través de l'art.

Els tallers s'han impartit sempre en el Centre Cultural La Nau, a causa de la situació actual, aquests tallers es van suspendre el mes de març, no vam poder acabar les sessions però ara us proposem tres tallers online que segur us descobriran tècniques i us mostraran les infinites possibilitats de gaudir i crear a través de l'art.

bottom of page